Vul een zoekwoord in:

Video Masterclass Duurzaam Metselen

WorldSkillsNetherlands biedt Skills MasterClasses. Dat zijn korte en bondige praktijkgerichte presentaties door gepassioneerde experts uit de beroepspraktijk. Met de nieuwe Masterclass Metselen kunt u leerlingen motiveren en uitdagen om meer uit zichzelf te halen. KNB was betrokken bij de totstandkoming van de video.

De baksteenindustrie biedt meer en meer variatie in keuzes voor baksteengevelwerk. KNB wil de opleidingspraktijk daarmee vertrouwd maken en maakte daarom in samenwerking met WorldSkillsNetherlands de Skills Masterclass Duurzaam Metselen voor docenten om aan leerlingen te tonen. 

De uitdagende video voor het vmbo en mbo bouwonderwijs laat zien waarom er nu ook smalle bakstenen zijn, en baksteenstrips en droogstapelsystemen. Metseldocent Eelco Versluis van het Rotterdamse Wartburg College vertelt erover. 

De video biedt ondersteuning en is een verrijking op het lesprogramma. Docenten kunnen het gebruiken tijdens hun lessen. Meer weten? Bekijk hieronder de video en de teaser en hier de bijbehorende lesbrief:

Complete video

De Teaser