Vul een zoekwoord in:

Tweede voorronde op BouwBeurs Utrecht

Voorrondewedstrijd tijdens BouwBeurs 2017

Voorrondewedstrijd tijdens BouwBeurs 2017

De tweede voorronde van het NK Metselen 2019 vindt plaats tijdens de BouwBeurs. Op 6 en 7 februari strijden vijf metselleerlingen voor een plek in de landelijke finale. De finalewedstrijd is op 10, 11 en 12 april op de Oude Kazerneterreinen in Ede.

Er is geen betere plek denkbaar dan de traditioneel drukbezochte BouwBeurs in Utrecht. Op deze wijze kan iedereen kennismaken met het motiverende event NK Metselen. De voorronde grijpt aan op het centrale beursthema van dit jaar “Tijd om krachten te bundelen”.

De BouwBeurs is in de Utrechtse Jaarbeurs en vindt plaats van 4 t/m 8 februari. Niet alleen enthousiasmeren wij de beursbezoekers met de voorronde. Ook is de KNB stand, waar de voorronde van het NK Metselen plaatsvindt, opgenomen in een speciaal studentenprogramma van het Platform VMBO Bouwen, Wonen en Interieur (BWI). Scholieren en hun docenten worden met opdrachten en vragen in competitie gebracht en geprikkeld om op de beursvloer te ontdekken wat de bouw vakmatig biedt. KNB is geselecteerd exposant en zal de jongeren ontvangen, informeren en interesseren, mede aan de hand van innovaties uit de keramische industrie.

Heeft u al een kaartje voor de BouwBeurs? Regel hier een gratis entreebewijs en kom de jonge metselleerlingen op 6 en 7 februari aanmoedigen. Laat u tegelijkertijd inspireren door innovatieve producten uit de keramische industrie. Wij zijn te vinden op C0.001 tussen hal 7 en 12.