Vul een zoekwoord in:

Praktijktraining metselen voor BWI-bouwdocenten

Bouwdocenten van de afdeling BWI (Bouwen, Wonen en Interieur) zijn van harte uitgenodigd zich verder te bekwamen in metselvaardigheid. Baksteenkoepel KNB organiseert in nauwe samenwerking met Platform vmbo BWI en bouwopleidingsbedrijven in het land diverse Praktijktrainingen Metseltechniek. In twee dagen alle metselbasisvaardigheden onder knie, wie wil dat niet?

Op 7 en 8 april a.s. verzorgt KNB op locatie van SSPB Praktijkcentrum Bouw in Sappemeer voor de 11e keer een Praktijktraining metseltechniek voor bouwdocenten. Op het programma staat onder meer het voorbereiden van metselwerk, inrichten van de werkplek, maatvoering, de uniforme metseltechniek, rollagen, muurbeëindigingen, wapening en voegwerk van de meest gangbare verbanden. De training wordt ondersteund met video’s en een uitgebreide cursusmap dat na afloop tevens een naslagwerk is.

Na de training is de bouwdocent beter in staat om de opgedane metselkennis over te dragen aan de leerlingen. Dat is tenslotte ook waar het om draait!

Baksteenkoepel KNB organiseert de trainingen in een nauwe samenwerking met het Platform vmbo BWI. Meer informatie over de 11e training en over nieuwe trainingen is te vinden via www.bijscholingvmbo.nl/cursussen/metselen/