Vul een zoekwoord in:

NK Metselen mogelijk gemaakt door

KNB kijkt terug op een geslaagd NK Metselen 2019. Een evenement geïnitieerd door de Nederlandse Baksteenindustrie dat uitsluitend plaats kan vinden met medewerking en steun van vele partijen uit de bouw.

Ieder jaar werkt KNB in de finalewedstrijd nauw samen met een bouwopleidingsbedrijf. Dit jaar was dat ReVaBo Oosterbeek. ReVaBo haalde als medeorganisator alles uit de kast om het kampioenschap tot een succes te maken. Met steun van de bij hun aangesloten bouwbedrijven en vele sponsoren hebben zij samen met KNB een zinderende finale neergezet. Wat is er als bouwopleidingsbedrijf mooier dan het metselvak een podium te bieden en tegelijk talentvol jong vakmanschap een kans geven om te schitteren.

KNB BEDANKT ReVaBo Oosterbeek voor de fijne samenwerking. Met een speciale dank aan alle medewerkers van ReVaBo die in de voorbereiding al heel veel werk hebben verzet en daar tijdens en na de wedstrijddagen onverminderd mee doorgingen. Super!

NK 2019 mede mogelijk gemaakt door:

Vaste ondersteuners:
Bouwend Nederland, Gebouwschil Nederland, SKG-IKOB en Platform VMBO Bouwen, Wonen en Interieur.

Landelijke en regionale sponsors:
Wienerberger, Kreeft, Concreat, KOVA, H.Boss, Metselgilde Veenendaal B.V., Ronell, Bouwbedrijf Van Ree, Van Swaay, Driesten Harskamp, BouwWorks, DOZON, bob kob, Tulp-Bijl, Matador, Van Rooijen-Balk, Verweij, Zegers Bouw, Gevelproducten Benelux, Gevelreiniging Benelux, Habé, Promohouse, Rijn IJssel College, Super Prof, Van Lagen Metselwerken, Van Wijnen, Safeinspect, Dijkgraaf-rijsdorp, KampertBouw, Vechtstad Consultancy, ISO Groep, Aboma, Bouwbedrijf Jansen, Smits opleidingen, Wijngaarden VeiligGoed, VERAG, SCAB, Bruil, Roseboom-Ede, Raab Karcher, Kelderman Bouw, Van Dooren B.V., Gebroeders Bodegraven B.V., Ufkes Apeldoorn, Remondis en Bouwbedrijf Van Grootheest.

Vakjury
De inzet van de vakjury, Jo Bogers (voorzitter), Wim Haverhals (namens Gebouwschil Nederland), Patrick Bart (namens SKG-IKOB) en Huub Joosten (namens Bouwend Nederland), was weer onverminderd groot. Zonder deze vakkundige jury met langjarige praktijkervaring komen we niet tot een winnaar. Naast het verdelen van de punten geven ze ook kundig en bruikbaar advies waarmee ze de jonge metseltalenten een duwtje in de rug geven naar een goede toekomst als (metsel)vakman. Toppers!

Ook sponsor worden?
Wilt u in 2020 het NK Metselen sponsoren? Neem dan contact op met KNB

KNB
Florijnweg 6
Postbus 153
6880 AD Velp (Gld.)
Tel. 026-3845630
www.knb-keramiek.nl
www.metselwedstrijden.nl