Vul een zoekwoord in:

Kom jij de deelnemers aanmoedigen?

2018: overdracht finalewerkstukken door KNB aan gemeente Grou, Leeuwarden

2018: overdracht finalewerkstukken door KNB aan gemeente Grou, Leeuwarden

De regionale finalisten metselen werkstukken voor de Gemeente Ede. Wie neemt vrijdagmiddag 12 april de Zilveren Troffel mee naar huis? Bezoek de finale en moedig de metselleerlingen aan! Iedereen is van harte welkom.

De aftrap van het NK Metselen is op woensdag 10 april om 08.30 uur. Dan start de strijd en zetten de finalisten alles op alles. Aan het einde van de ochtend op vrijdag 12 april leggen de metselleerllingen de laatste hand aan de werkstukken. Om 14:00 uur vindt een symbolische overdracht plaats. KNB draagt het finalewerkstuk over aan de burgemeester van Ede, René Verhulst.  Aansluitend vindt om 14:30 uur in het Akoesticum de prijsuitreiking plaats. Het Akoesticum ligt in de nabijheid van de wedstrijdlocatie, aan de Nieuwe Kazernelaan 2 in Ede. Rond 16:00 uur wordt de driedaagse finale feestelijk afgerond met een drankje en hapje.

Het volledige wedstrijdprogramma en meer informatie over de finale vindt je op de website van het NK Metselen. Wil jij op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes over het NK Metselen, nu en in de toekomst? Meld je aan voor de nieuwsbrief via dit aanmeldformulier! Volg het NK Metselen ook op Facebook ‘@NKMetselen’.