Vul een zoekwoord in:

Bouwkeramische producten gesponsord

Voor schooljaar 2022 / 2023 stelt KNB voor het eerst naast metselbakstenen en keramische tegels ook steenstrips en een droogstapelsysteem beschikbaar! De producten zijn voor vmbo BWI scholen tegen geringe vergoeding beschikbaar. (aanvragen is helaas niet meer mogelijk)

De bouwkeramische industrie sponsort dit schooljaar niet twee maar vier productgroepen! De keramische kwaliteitsproducten zijn beschikbaar voor een fractie van de reguliere prijs. Hieronder leest u meer over ons aanbod, uw aanvraag en hoe het verder gaat. 

Alleen reguliere Nederlandse onderwijsinstellingen kunnen gebruikmaken van dit aanbod.

  • Metselbakstenen: €90 per duizend stuks excl. BTW en transport. Voor deelvrachten (minder dan 18.000 stenen) wordt een transporttoeslag van €90 excl. BTW berekend. Aanvragen voor minder dan 2.000 stenen worden niet in behandeling genomen
  • Droogstapelsysteem (NIEUW): lespakket à €85/stuk excl. BTW en incl. transport. Het lespakket is afgestemd op de BWI-praktijkopdracht droogstapelen (keuzevak Circulair en duurzaam bouwen). Het bevat de bijpassende hoeveelheid stapelstenen en koppelstukken
  • Steenstrips en -systemen (NIEUW): €90 per m2 excl. BTW en transport.
  • Keramische wand en vloertegels: €5 per m2 excl. BTW. Transportkosten in overleg met de fabrikant.

Wilt u als afdeling BWI van dit gesponsorde aanbod gebruik maken, vul dan dit online AANVRAAGFORMULIER volledig in vóór dinsdag 1 maart.

Na ontvangst van alle aanvragen is de procedure als volgt:

  1. KNB controleert de aanvragen en koppelt vraag en aanbod.
  2. Uiterlijk 1 april wordt u geïnformeerd over de aan u gekoppelde fabrikant.
  3. U maakt zelf een afspraak met de fabrikant over de levering.
  4. Na betaling ontvangt u de bestelde producten.

Neem voor vragen contact op met KNB: bel 026 384 56 34 of mail info@knb-keramiek.nl.