Vul een zoekwoord in:

Bijzondere KNB-uitgave Zilveren Troffel Gouden verleden

Zilveren Troffel Gouden Verleden: deze nieuwe maar ook bijzondere KNB-uitgave werpt een blik op maar liefst 67 jaar KNB Metselkampioenschappen. Het verschijnt ter gelegenheid van het einde van een icoon onder de beroepenwedstrijden.

De vele pagina's van deze uitgave verhalen over maar liefst 67 jaar continue inspanning en succes in de wereld van het metselonderwijs en de metseltechniek. Bewonder de vele bijzondere en blijvende metselwerkstukken die in deze periode door metselleerlingen zijn gerealiseerd. Maar bovenal, ervaar de bevlogenheid waarmee het metselvak en metselonderwijs door de jaren heen op bijzondere wijze is gepromoot.

"Zilveren Troffel Gouden Verleden" is niet zomaar een terugblik; het weerspiegelt de toewijding en het vakmanschap van scholen, bedrijven, leerlingen en vakdocenten. Het brengt eerbetoon aan de inzet die allen hebben getoond en vormt een inspiratie voor toekomstige generaties.

Of u nu bekend bent met de metselkampioenschappen of hier voor het eerst over hoort, deze uitgave biedt een unieke inkijk in de evolutie van het metselvak. 

Wijze van bestellen

De uitgave "Zilveren troffel Gouden verleden" kost €10,00 euro, inclusief verzendkosten. 

De volgende bestelwijze is van toepassing: 

  1. U maakt eerst €10,00 over onder vermelding van de Zilveren Troffel op ABN AMRO rekening ten name van Vereniging Koninklijke Nederlandse Bouwkeramiek.
    IBAN: NL77ABNA0438792254
    BIC-CODE: ABNANL2A  
  2. U verstuurt tegelijkertijd het (algemene) bestelformulier hieronder naar KNB.
  3. Na ontvangst van het bestelformulier èn uw overmaking wordt de gewenste documentatie aan u toegezonden.