Vul een zoekwoord in:

4e en 5e voorronde Bouwmensen FNZ Nunspeet

Tijdens de 4e voorronde van het NK Metselen in Nunspeet streden deze keer twee regio’s. Regio Alkmaar deelde de locatie met de regio Nunspeet. Dat leverde dan ook twee winnaars uit verschillende windstreken van Nederland op. Lars Wokke uit Heiloo en Joran van de Steeg uit Elspeet wisten op overtuigende wijze de finale te bereiken. Beide hebben gouden handen en zien zichzelf als goede kanshebber om de Zilveren troffel in ontvangst te nemen.

Lars Wokke leerling van PCC Oosterhout Alkmaar oefent buiten schooltijd veel bij een metselbedrijf. Daar krijgt hij tips van zijn leermeester, zelf deelnemer aan het Metselkampioenschap in de jaren 90.

Joran van de Steeg is leerling van Jacobus Fruytier Scholengemeenschap te Apeldoorn. Hij metselt en timmert graag iets voor eeuwig. Bij het bedrijf waar hij werkt krijgt hij volop de ruimte om zich voor te bereiden op het metselvak. Joran schat zijn kansen positief in.

Foto's en media

Meer foto's van de voorronde in Nunspeet zijn te vinden in het fotoalbum. En zie ook de aandacht van de media voor deze voorronde!