Vul een zoekwoord in:

2e voorronde ReVaBo Oosterbeek

Gemotiveerde metselleerlingen uit de regio namen eind januari deel aan metselwedstrijden voor het NK Metselen 2020. Plek voor deze tweede regionale voorronde was het gastvrije bouwopleidingsbedrijf ReVaBo in het Gelderse Oosterbeek.

De kwaliteiten van alle deelnemers waren zeer goed maar uiteindelijk kon maar een student winnen! Dat werd Joost Methorst, leerling van De Meerwaarde in Barneveld. 

Joost won verdiend maar werd daarbij wel op de hielen gezeten door de andere deelnemers. Joost kreeg uit handen van de Arnhemse wethouder Jan van Dellen een mooie beker maar ook lof over het getoonde vakmanschap. Gevraagd naar zijn motief om aan het kampioenschap deel te nemen antwoordde Joost: ‘Ik metsel liever dan dat ik naar school ga!’ Van 25 t/m 27 maart meet Joost zijn krachten met die van finalisten uit andere regio's tijdens de landelijke finale in Someren.

Foto's en media

Tijdens de voorronde in Oosterbeek zijn foto's gemaakt. Bekijk hier het fotoalbum. En zie ook de aandacht van de media voor deze voorronde!